Rijschool Jolanda

Klijndijk Rijschool Jolanda
Ben jij op zoek naar een gezellige, goede en betrouwbare rijschool?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Bij Rijschool Jolanda in Klijndijk staan wij klaar om jou op een prettige en professionele manier te begeleiden naar het behalen van jouw rijbewijs. Ik, Jolanda, ben 48 jaar en heb al vele jaren ervaring als rij-instructrice bij een grote rijschool. Maar nu ga ik de uitdaging aan en ben ik gestart met mijn eigen rijschool. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en vind het lesgeven aan steeds weer nieuwe gezichten ontzettend leuk.

Bij Rijschool Jolanda sta jij als cursist centraal en kun je rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Ik hoor van leerlingen veelal terug dat ze mijn lessen als heel gezellig ervaren, waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Maar ook sta ik bekend om mijn geduldige en duidelijke manier van lesgeven.

Bij Rijschool Jolanda rij je altijd in dezelfde lesauto en heb je één vast gezicht als rij-instructrice. Zo bouwen we een vertrouwensband op en kun jij je focussen op het leren autorijden. Ik begeleid je graag van je eerste rijles tot aan het behalen van jouw rijbewijs.

Of je nu nog nooit achter het stuur hebt gezeten of al enige ervaring hebt, bij Rijschool Jolanda ben je aan het juiste adres. We bieden rijlessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Ook kun je bij ons terecht voor een opfriscursus of een faalangsttraining.

Bij Rijschool Jolanda staat veiligheid voorop. Daarom rijden wij altijd in een lesauto die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Zo kun jij op een veilige en verantwoorde manier leren autorijden.

Wil jij ook graag op een prettige en professionele manier leren autorijden? Neem dan contact op met Rijschool Jolanda in Klijndijk. Ik sta voor je klaar om jou te begeleiden naar het behalen van jouw rijbewijs. Tot snel!

  • Betrouwbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Hoog slagingspercentage
  • Goed en gezellig
  • Vast gezicht